Uudistunut Corolla -mallisto

Entistäkin tyylikkäämpi, fiksumpi ja turvallisempi.

Saammeko esitellä: uudistunut, entistäkin tyylikkäämpi Toyota Corolla -mallisto. Sen tyylikäs ulkoasu, modernit sisätilat, käyttäjäystävällinen teknologia ja viidennen sukupolven hybriditeknologia tarjoavat varman ja nautinnollisen ajokokemuksen. Uudessa Corollassa hauskuus ja taloudellisuus kulkevatkin käsi kädessä, eikä kohonnut suorituskyky ole kasvattanut jo valmiiksi alhaisia päästölukemia. Maailman suosituin Toyota on nyt myös turvallisempi kuin koskaan ennen entistä kattavampien Toyota T-Mate -avustin- ja turvallisuusjärjestelmien ansiosta.
 

Hinnastot      Kiinnostaisiko koeajo?

Varustelistat ja tekniset tiedot

Tutustu alla Corolla-malliston varusteisiin ja teknisiin tietoihin.

Tyyli kohtaa mukavuuden

Corollan ajaton tyylikkyys puhuttelee jo heti ensisilmäyksellä. Hienostuneet muotoilun yksityiskohdat antavat tälle mallille itsevarman ja erottautuvan ulkomuodon. Näyttävät LED-ajovalot ja voimakas etusäleikön muotoilu kiinnittävät katseet. Saatavilla oleva kaksivärimaalaus viimeistelee auton ulkonäön. Huolella valitut laadukkaat sisätilojen materiaalit muodostavat miellyttävän ja harmonisen kokonaisuuden, mukavien istuinten viimeistellessä sisätilojen tunnelman.

Näyttävää muotoilua

Corollan sulavalinjainen matala kori on sekä erottuva että dynaaminen. Etu- ja takapuskurien linjat sekä tasainen pohjarakenne ovat vain joitakin esimerkkejä muotoilusta, joka luo aerodynaamisen kokonaisuuden. Saatavilla olevat tyylikkäät 18" kevytmetallivanteet viimeistelevät kokonaisuuden.

Mukavat sisätilat

Valitse Corolla-malliisi itsellesi sopivin tyylikkäistä verhoiluista. Saatavilla on sisätilojen verhoilu käytännöllisestä kangasverhoilusta aina ajattoman tyylikkääseen nahkaverhoiluun. Ergonomisesti muotoiltu kuljettajan istuin erinomaisella sivuttaistuella takaa optimaalisen ajoasennon. Nahkaverhoiltuun ohjauspyörään on sijoitettu kaikki tarvittavat säätimet, ja laadukkaat pehmeät materiaalit kojelaudassa ja kyynärnojissa luovat miellyttävän tunnelman.

Tarkoituksenmukaista teknologiaa

Helppokäyttöinen ja tarkoituksenmukainen teknologia tekee matkasta kuin matkasta astetta miellyttävämmän. Toyota Smart Connect -multimediajärjestemän 10,5-tuumainen* kosketusnäyttö, pilvipohjainen navigointi, äänikomennot ja reaaliaikaiset liikennetiedot tekevät matkanteosta helppoa ja miellyttävää. Älykkään matkapuhelimen integraation ansiosta voit käyttää suosikkisovelluksiasi matkapuhelimestasi helposti ja turvallisesti. Kuljettajan mittaristo on myös uudistunut, ja kuljettaja voi valita uudesta 12,3-tuumaisesta mittaristosta* neljästä ajotilavaihtoehdosta tilanteeseen parhaiten sopivan.

*varustetasosta riippuen

Fiksusti tilava

Corolla-tuoteperheen tilavin korimalli Touring Sports on suunniteltu vastaamaan tilan ja monipuolisuuden tarpeeseen. Corolla Touring Sportsin hyvin harkittu ja huolellisesti suunniteltu 596 litra tavaratila tekee pakkaamisen helpoksi. Tavaratilan suojapohja on käännettävä, ja sen voi myös siirtää alemmaksi. Ja kun lisätilalle on tarvetta, takaistuimen tai kaikki takaistuimet voi kääntää alas tavaratilassa sijaitsevasta kahvasta. Tämän mallin vetomassa on 750 kg, joten peräkärryn vetäminen on mahdollista.

Hybridivoimaa ilman kompromisseja

Entistä enemmän suorituskykyä, entistä tehokkaammin. Uusi viidennen sukupolven hybridivoimalinja tarjoaa aiempaakin tehokkaamman kiihtyvyyden ja entistä enemmän hybridivoimaa, CO2-päästöjen pysyessä yhtä alhaisina kuin aiemminkin. Energiatehokas järjestelmä hyötyy voimalinjan aiempaa kevyemmästä massasta. Samalla ajettavuutta on edelleen viety eteenpäin hybridijärjestelmän ollessa entistä intuitiivisempi ja hiljaisempi.

Hatchback- ja Touring Sports -korimallit ovat saatavilla 1.8 hybridinä (140hv) sekä 2.0 hybridinä (196hv). Sedan on aina 1.8 hybrid.

Entistä enemmän ajamisen nautintoa

Ajaminen uudella Corollalla on palkitsevaa tehokkaan ja herkästi reagoivan viidennen sukupolven hybriditeknologian ansiosta. Itselataavalla hybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä - hiljaisesti ja lähipäästöttömästi. Samalla säästät niin luontoa kuin kukkaroakin alhaisen polttoaineen kulutuksen ja päästötason ansiosta. Ei ihme, että jo yli 18 miljoonaa kuljettajaa ympäri maailman on valinnut Toyotan hybridin.

Hybridivoimaa

Corollassa voimanlähteenä toimii Toyotan ainutlaatuinen täyshybridijärjestelmä. 1.8-litraisen hybridivoimalinjan lisäksi Corolla Touring Sports- ja Corolla Hatchback-malleihin on saatavilla 2.0-litrainen voimalinja vieläkin enemmän tehoa kaipaaville. Kulutus ja päästöt pysyvät maltillisina, valitsitpa sitten kumman hybridivoimalinjan tahansa. Toyotan TNGA-alustalle rakentuva auto tarjoaa nautittavan käsiteltävyyden ja rutkasti ajamisen hauskuutta auton matalan painopisteen ansiosta.

Vieläkin enemmän hauskuutta

Toyotan moottoriurheilumenestyksen inspiroima GR SPORT -varustetaso on suunnattu heille, jotka kaipaavat vieläkin enemmän hauskuutta ajamiseen. TOYOTA GAZOO Racingin inspiroimat yksityiskohdat näkyvät kaikkialla auton sisätiloissa. Tyylikäs musta GR SPORT-nahkaverhoilu punaisilla yksityiskohdilla sekä nahkainen, lämmitettävä GR SPORT -ohjauspyörä alleviivaavat auton sporttista tunnelmaa. GR SPORT-käynnistyspainike viimeistelee tyylin.

Toyota T-Mate tuo turvallisuutta tien päälle

Toyota T-Mate -turvajärjestelmä, joka yhdistää viimeisimmän sukupolven Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet muihin kuljettajan avustinjärjestelmiin, tuo turvallisuutta tien päälle. Uusien ominaisuuksien lisäämisen auton elinkaaren aikana on mahdollista langattomien päivitysten ansiosta.

Toyota Safety Sense

Uusia ominaisuuksia ovat mm. tahattoman kiihdyttämisen estäminen esim. liikennevaloista toisen auton perässä lähdettäessä, vastaantulevan ja risteävän liikenteen valvonta risteyksissä sekä hätäohjausavustin.

Varmuutta ajoon

Uuden Corollan ratissa voit aina vaihtaa kaistaa varmasti ja turvallisesti auton turvavarusteluun sisältyvän kuolleen kulman varoituksen ansiosta. Automaattiset kaukovalot tuovat varmuutta pimeässä ajamiseen automaattisen hätäpuhelun täydentäessä auton turvallisuusominaisuudet.

Huoletonta pysäköintiä

Toyota T-Mate -järjestelmän ansiosta pysäköiminen on helppoa, huoletonta ja ennen muuta turvallista. Älykkäät pysäköintiä avustavat järjestelmät, kuten peruutusvahti automaattisella pysäytystoiminnolla ja pysäköintitutka jarrutustoiminnolla tuovat varmuutta ajoon varmistaen sekä sinun että muiden turvallisuuden.

Kymmenen syytä rakastua uudistuneeseen Corollaan

Uuden Corollan kanssa elät aina täyttä elämää. Monipuolinen malli on mukana elämäsi jokaisessa käänteessä ja saa sinut rakastumaan siihen aina uudestaan. Listasimme kymmenen syytä hullaantua uudistuneeseen Toyota Corollaan:

  1. Suomessa vähäpäästöisten autojen, kuten Corolla Hybridin, vuosittainen ajoneuvovero on pienempi. Säästät siis vuosittain huomattavan summan rahaa.
  2. Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä, joten polttoainetta kuluu selvästi vähemmän.
  3. Sähköajon aikana ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä. Toyotan täyshybridiautot ovat siis paitsi kevyempiä kukkarolle, myös parempia luonnolle.
  4. Suomen suosituin automalli* on nyt myös turvallisempi kuin koskaan ennen entistä kattavampien Toyota T-Mate -avustin- ja turvallisuusjärjestelmien ansiosta.
  5. Ajaminen uudella Corollalla on palkitsevaa tehokkaan ja herkästi reagoivan viidennen sukupolven hybriditeknologian ansiosta. Sähkömoottorin tuottama vääntö on välittömästi käytössäsi liikkeellelähdöissä ja kiihdytyksissä, ja kovemmilla nopeuksilla tai esimerkiksi ohitustilanteissa moottorit tuottavat voimaa saumattomassa yhteistyössä.
  6. TOYOTA GAZOO Racingin innoittama GR Sport -varustetaso tuo ripauksen vauhdin hurmaa ja rutkasti ajamisen hauskuutta päivittäiseen ajoon.
  7. Sähköajon äänettömyys on ylellisyyttä, jota ei voi ymmärtää, ennen kuin sen on kokenut.
  8. Maksuttoman MyT-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää moderneja Connected-palveluita, kuten hybridiajovalmentajaa, joka auttaa sinua tulemaan oman elämäsi parhaaksi hybridiautoilijaksi.
  9. Hybridiakkumme on suunniteltu kestämään koko auton käyttöiän, ja Toyota myöntääkin säännöllisesti tarkastetuille akuilleen 10 vuoden / 350 000 km hybridiakkuturvan.
  10. Moderni ja tarkoituksenmukainen teknologia, kuten Toyota Smart Connect -multimediajärjestemän 10,5-tuumainen** kosketusnäyttö, pilvipohjainen navigointi, äänikomennot, reaaliaikaiset liikennetiedot ja älykäs matkapuhelimen integraatio tekevät matkanteosta helppoa, varmaa ja miellyttävää.

*Tietolähde: Henkilöautojen ensirekisteröinnit 2021 & 2022, Netwheels Oy, Mittaristo & Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, liikenneasioiden rekisteri.
**Varustetasosta riippuen

 

Tutustu Corolla-mallistoon

Ihmiset ja elämäntilanteet ovat erilaisia, eikä sama auto sovi kaikille. Toyota Corolla Hybrid -mallistomme onkin suunniteltu vastaamaan yksilöllisiin liikkumis- ja kuljetustarpeisiin.

Kiinnostaisiko koeajo?

Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan ja koeajamaan uusi Toyota Corolla. Varaa koeajo ennakkoon netistä juuri sinulle sopivaan ajankohtaan.
 

Varaa koeajo

Corolla mediassa

"Uusinta Corollaa ajaessa on hieno todeta, että sitä kannatti odottaa."

Kari Pitkänen, autotoimittaja

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot